Na wellness se psem

Co takhle dopřát vašemu psímu miláčkovi procedury, které si na wellness pobytech dopřáváte vy sami? Svého psa můžete objednat například na regenerační zábal nebo třeba i na masáž. Takové procedury pozitivně ovlivňují jak fyzickou kondici, tak psychickou pohodu pejska.

Kde se o psy postarají?

V dnešní době najdete psí salon téměř v každém městě. Ale čím dál tím více vznikají specializovaná zařízení, která nabízí nadstandardní služby, za které by se nemusel stydět leckterý wellness hotel.

Psí lázně WELLPES

Vyražte prozkoumat krásné Luhačovice a objednejte svého psa do psích lázní na procedury, které jej zaručeně zrelaxují do dalších společných aktivit. Jedná se o místo, kde se s maximálním nasazením postarají o psí srst, tělo i duši. Na tomto uklidňujícím místě dopřejí vašemu čtyřnohému chlupáčovi třeba i regenerační zábal nebo aromaterapii. 

Weget wellness pro psy

Tak na tomto místě si váš pes užije neskutečné hýčkání. Pokud potřebujete pejska pohlídat, můžete využít i služeb psího hotelu a navíc zajistit i procedury, na které bude váš psí kamarád jistě dlouho vzpomínat - v nabídce jsou masáže, vířivka, akupresura a další relaxační aktivity pro pejsky v rekonvalescenci, ale i pro ty, kterým chcete dopřát kvalitní odpočinek.

psi-wellness-weget

Zdroj: https://www.psisluzbyweget.cz/

Užijte si relax i se svým psem

Váš pejsek už je zrelaxovaný a vy mu tak trochu závidíte? Rádi byste vyrazili za relaxačním wellness zážitkem, ale nevíte, kdo se postará o vašeho čtyřnohého kamaráda? Pokud nemáte ve svém okolí milovníka psů, který by se rád péče o vašeho psa ujal, tak svého pejska vezměte s sebou. Jistě si užijete mnoho zábavy!

Kam vyrazit?

Našli jsme pro vás tipy na wellness místa, kde vás rádi uvítají i s vaším chlupáčem. Na těchto místech si užijete společné chvíle aktivního odpočinku a následně i zasloužený relax.

Ať už se rozhodnete navštívit Orlické hory nebo třeba Krkonoše, nemusíte se bát, že byste si z dostupných ubytování nevybrali. Čím dál tím více penzionů a hotelů umožňuje pobyt se psem.

Penzion Na Podlesí

Romantiku a relax na Šumavě najdete v tomto příjemném penzionu. Šumava je ráj - a to jak pro vás, tak pro vašeho psa. Celé dny můžete prochodit krásnou krajinou a na čerstvém vzduchu patřičně unavit čtyřnohého parťáka. 

INSPIRUJTE SE >> naše tipy na dovolenou se psem na Šumavě

Penzion Pod Rozhlednou

Vyražte do podhůří Orlických hor a užijte si malebné krajiny a rozmanitých výletů, které tato oblast nabízí. Po nachozených kilometrech najdete klid a odpočinek v útulném penzionu.

Věříme, že si svůj wellness pobyt užijete i s vaším psem.