Hodnocení obchodu

5,0 496 hodnocení
Přidat hodnocení
5
486x
4
6x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.8.2018
Velmi spokojena.. všem doporučuji !
Avatar autora | 10.8.2018
Skvělá komunikace, rychlost, ochota. Můžu jen doporučit.
Avatar autora | 10.8.2018
Rychlé dodání, zboží perfektně zabalené, Baruška a Rudánek s lehátkem spokojeni :-)
Avatar autora | 8.8.2018
Velmi rychlá doba dodání, obchod doporučuji, vše v pořádku
Avatar autora | 6.8.2018
Bazén je nádherný,barevně ladí se zahradou a zatím jedna z naších dvou fenek je velmi spokojená a hned si v něm i zařádila.Skvělá věc pro horké letní dny.
Avatar autora | 1.8.2018
Zboží bylo doručeno rychle,pelíšek je moc fajn,kvalitní materiál,vypadá luxusně.Spokojenost.
Avatar autora | 27.7.2018
Jsme spokojené obě,já i Sendynka.
Avatar autora | 25.7.2018
Maximální spokojenost, zboží přišlo hned druhý den. Vše bylo ok.
Avatar autora | 25.7.2018
Rychlé dodání. Kvalitní provedení. Celková spokojenost.
Avatar autora | 24.7.2018
Spokojenost, rychlé vyřízení objednávky i doručení.
Avatar autora | 19.7.2018
Spokojenost.
Avatar autora | 18.7.2018
Rychlost, kvalita i komunikace na jedničku
Avatar autora | 17.7.2018
S obchodem jsem spokojená. drží slo. :-)
Avatar autora | 16.7.2018
Dorazil hned druhý den po objednání. Kvalitní, pěkný.
Avatar autora | 12.7.2018
Spokojenost! S komunikací i kvalitou.
Avatar autora | 12.7.2018
Děkuji za možnost zakoupení pelíšku v tomto obchodě. Dodání bylo rychlé, kvalita pelíšku je suprová, komunikace mezi zákazníkem a obchodem ohledně stavu zásilky byla také 100%. Jsme spokojena celá rodina včetně pejska. Děkujeme! ????
Avatar autora | 10.7.2018
Spokojenost! Kvalitní zpracování, rychlé doručení. Pejsek si oblíbil pelíšek během chvilky :-) Doporučuji!
Avatar autora | 7.7.2018
Rychlá a pohotová služba.
Avatar autora | 5.7.2018
Moc pěkně zpracovaný potah do auta a také pelíšek. Určitě doporučuji! Navíc mi bylo řečeno, že to bude expedováno ve čtvrtek (5. 7.) a pelíšek mi přišel již 4. 7. - nemám tedy co vytknout :-)
Avatar autora | 5.7.2018
Perfektní komunikace, rychlé dodání. Nakupujeme po několikáté a mohu jen doporučit za mě 100%

Stránka 1 z 26 , položek celkem: 506

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.