Hodnocení obchodu

5,0 469 hodnocení
Přidat hodnocení
5
459x
4
6x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.6.2018
Maximálně :-)
Avatar autora | 16.6.2018
Zakoupili jsme pelíšek Glamour XXL, cena je adekvátní vzhledem k použitému materiálu a zpracování a je designovým kouskem vystavitelným v moderním interiéru. Nejlepším hodnocením je oblíbenost psem. Řešili jsme reklamaci a i přes zásah do výrobku po půl roce, reklamace prošla velice hladce a vstřícně i v prosbě o změnu materiálu. Vysoce hodnotíme slušnost a lidskou profesionálnost ve vedení obchodu, která se dnes jen tak nevidí.
Avatar autora | 13.6.2018
Perfektní pelisek, skvěle a rychle dodání
Avatar autora | 7.6.2018
Spokojenost s rychlostí dodání, výrobek zatím nehodnotím, používáme jej jen krátce, ale na první pohled kvalitní provedení nasvědčuje , že budeme spokojeni.
Avatar autora | 6.6.2018
Velmi spokojená
Avatar autora | 30.5.2018
Maximální spokojenost, ochota a pochopení v požadavku "něco extra" Doporučuji a rád zde opět nakoupím.
Avatar autora | 26.5.2018
vše bez chyby - rychlost dodání, kvalita pelíšku. Velmi ráda doporučím!
Avatar autora | 23.5.2018
Krasny pelisek, pejsek si ho hned zamiloval.
Avatar autora | 17.5.2018
Absolutní spokojenost s poskytovanými službami.
Avatar autora | 17.5.2018
Zakázka rychle vyřízena, neustálý přehled, kde se zboží nachází. Naprostá spokojenost
Avatar autora | 2.5.2018
Naprosto bez problémů.
Avatar autora | 1.5.2018
perfektní služby, osobní jednání bezvadné, byly splněny moje požadavky bez problémů
Avatar autora | 30.4.2018
Spokojenost.Rychle vyřízenio.
Avatar autora | 27.4.2018
Během týdne vše vyřízeno. Spokojenost.????
Avatar autora | 27.4.2018
Obrovská spokojenost , velmi vstřícné příjemné jednání , ohromila mě rychlost vyřízení objednávky-ze dne na den , výrobek dodán prakticky v llimitu nekolika hodin- to se mi v jiném obchode ještě nestalo. Takže všechna čest! V tomto obchodě určitě ještě budeme nakupovat a moc děkujeme - hlavně chlupáč. :-))
Avatar autora | 27.4.2018
Rychlost
Avatar autora | 26.4.2018
Kvalitní komunikace, rychlost dodání, spokojenost
Avatar autora | 26.4.2018
Plna spokojenost. Velice rechle dodani.
Avatar autora | 25.4.2018
Urcite doporucuji
Avatar autora | 25.4.2018
ANo, velmi, to co jsem potřebovala

Stránka 1 z 24 , položek celkem: 479

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.