Hodnocení obchodu

5,0 1876 hodnocení
5
1839x
4
22x
3
3x
2
3x
1
9x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Monika Bouberlova | 12.6.2024
Příjemné jednání,objednávka bez problémů
PS Avatar autora Pavlina Simkova | 11.6.2024
Velká spokojenost
RM Avatar autora Radka Martínková | 7.6.2024
Boudicka nemá v oblasti sedu/lehu skoro žádnou výplň. Uvádí nepromokavy materiál, není nepromokavy. Za ty peníze teda nic moc.
KV Avatar autora Kristýna Vlček (Administrátor) 12.6.2024
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou recenzi. Boudička je opravdu pouze boudička, proto do ní nabízíme polštářky na ležení. Materiál neuvádíme, že je nepromokavý, pouze voděodolný, což je velký rozdíl. Mrzí mne, že nejste spokojená s produktem, v případě, zešílím jej přejete vrátit, není problém.
LM Avatar autora Lenka Matoušková | 7.6.2024
Velmi rychle doruceni, z me strany udelana chyba v objednani, vyborna komunikace a ochota ohledne vyreseni. Doporucuji.
MU Avatar autora Martina Ulčová | 2.6.2024
Obchod super.Velmi rychlé dodání
JK Avatar autora Jarmila Kaderková | 26.5.2024
Spokojená, jen je trochu větší než jsem si představovala. Je kvalitní.
RN Avatar autora Romana Navrátilová | 26.5.2024
Hezké a kvalitní.
HB Avatar autora Hanka Brůžková | 23.5.2024
Velika spokojenost
DK Avatar autora Dana Kozáková | 19.5.2024
Skvělý
LC Avatar autora Ladislav Chwastarz | 18.5.2024
velmi
SK Avatar autora Sabina Konečná | 18.5.2024
Už jedny doma máme a koupila jsem další, do jiného bytu. Jsou naprosto skvělé a naše jokširka(13 let) je využívá na maximum.
JB Avatar autora Jana Barnetová | 17.5.2024
Obchod je velmi seriózní, plně doporučuji, zákaznická péče ta nejlepší
D Avatar autora Dana | 15.5.2024
Super, jsem velmi spokojená
KW Avatar autora Karel Wnetrzak | 12.5.2024
Doporučuji
KW Avatar autora Katerina Wurzova | 12.5.2024
Parada! Super rychle vyrizeni & odeslani. Annie se v pelechu ihned uvelebila a spinkala.
TS Avatar autora Tomáš Strnad | 11.5.2024
Už nakupuji jenom tadyk.
Avatar autora Adriana Čajan | 8.5.2024
👍👏👍👏
ZK Avatar autora Zuzana Kralovičová | 5.5.2024
Uzasny obchod, temer vse skladem, skvela a ochotna pani ve “vydejnim skladu” v Brne, veliky vyber, vse mozne vyzkouset, “omakat”, dozvedet se detail, porovnat…moc doporucujeme! My budeme nakupovat pro nasho pejska uz jen tady!
Avatar autora Kateřina Šebelová | 4.5.2024
Doporucuji
KK Avatar autora Klára Kostková | 4.5.2024
Velice pěkný ! Pes spokojený a komunikace s obchodem supr