Tipy na vánoční dárky pro psy

Příprava na Vánoce je už v plném proudu - pečeme cukroví, zdobíme byt a pořizujeme krásné dárky, které pod stromečkem jistě potěší. A na naše čtyřnohé psí kamarády také nesmíme zapomenout. Jaké překvapení tedy pejskovi zabalit?

Ten nejpohodlnější pelíšek

Který pejsek si by si rád pořádně neodpočinul? Není nic lepšího, než si po pořádné procházce krásně zdřímnout a odpočinout. To platí pro páníčky i pejsky. Vy už nejspíše své pohodlné křeslo máte, ale co váš psí miláček? Prohlédněte si naše pelíšky nebo matrace a vyberte to nejlepší pro vašeho psa. Zvolit správný pelech není nic těžkého. Zamyslete se nad vhodnou velikostí a materiálem. Pro psy, kteří mají ve zvyku vše testovat svými zoubky a drápky, vybírejte z maximálně odolných materiálů. Na své si u nás ale přijdou i pejsci, kteří si jen tak rádi lebedí a ocení luxusní plyšový materiál. S výběrem vám může pomoct i náš průvodce výběrem pelíšku pro psy.

Pelíšek pro psy

Stojánek pro bezpečné krmení

Praktický dárek, který oceníte především vy, ale i váš pes vám jistě bude vděčný. Torze (zauzlení) žaludku je strašákem všech majitelů psů, tak zkuste tomuto problému předcházet. Vyvýšením misek minimalizujete riziko torze a krmení bude pro vašeho psa mnohem pohodlnější. Zvláště velká plemena psů pošetří své klouby a možná budou i méně hltat. Stojánek na misku se stane oblíbeným dárkem každého pejska, pokud ho pod stromeček naplníte něčím dobrým.

Stojánek na misky pro psy

Veselý psí motýlek

Také jste si všimli, že už i do České republiky přišla módní vlna krásných motýlků pro psy? A je opravdu z čeho vybírat - spousta ručně šitých a originálně řešených motýlků vzniká díky šikovným českým ručičkám (například na www.collars.cz najdete úžasné kousky), takže vás potěší i to, že podpoříte stejně nadšené pejskaře jako jste nejspíše vy sami. Psí motýlky můžete vašemu čtyřnohému miláčkovi pořídit pro různé příležitosti. Na Vánoce a focení u stromečku nebo třeba na svatbu, na které bude váš pejsek nepostradatelným hostem.

Motýlky pro psy Collars

zdroj obrázku: www.collars.cz

Balíček plný dobrot

Zde přichází na řadu vaše vlastní kreativita. Pořiďte si nějakou hezkou krabičku a připravte svému psovi to, co má nejraději. Pokud se na to cítíte, tak můžete připravit i domácí pamlsky pro psy. Recepty se to všude jen hemží, tak vzhůru do toho! Navíc budete vědět, co přesně v pamlsích je, takže se nemusíte obávat o zdraví vašeho psa. Do takového balíčku můžete přidat zajímavou hračku nebo nový obojek. Zamyslete se, co váš pejsek potřebuje a co ho pod stromečkem zaujme.

Pokud chcete podpořit dobrou věc a zároveň potěšit svého mazlíčka, mrkněte na Dogsie. Vánoční balíčky sice už mají vyprodané, ale můžete si předobjednat lednový a pod stromeček vytisknout voucher.

Doufáme, že jsme vám přinesli trochu inspirace do pořizování vánočních darů pro vaše pejsky a budeme rádi, když nám dáte vědět, zda psí dárky rádi pořizujete. Popřípadě se s námi podělte o vaše tipy, co dalšího pejskovi k Vánocům pořídit.