Čím potěšit pejsky (nejen) o Vánocích?

Už se nemůžete dočkat vánočních svátků nebo vás naopak to všeobecné těšení odrazuje a rádi byste měli klid? Ať už tak či onak, když máte doma čtyřnohého parťáka, můžete se vsadit, že s vámi bude rád slavit u nazdobeného stromečku, ale třeba i bloumat po lese. A my vám přinášíme v dnešním článku tipy na to, čím svému pejskovi můžete (nejen) o Vánocích udělat radost. A věřte, že se nejedná jen o hmotné věci, protože...

Společný čas je nejcennější

Společný čas je to nejcennější, co můžete svému čtyřnohému kamarádovi nadělit. Věříme, že svému psovi věnujete mnoho času po celý rok, ale Vánoce jsou ideálním obdobím pro zpomalení a dlouhé výlety do přírody. A věřte, že to je něco, čím potěšíte svého pejska nejvíce a navíc uděláte něco i pro své zdraví. Pokud byste se chtěli inspirovat, začtěte se do našeho článku o krásách Orlických hor.

pes-v-zime

Něco pro psí parádníky

Pokud byste rádi svému psovi pořídili originální doplněk na výjimečné příležitosti nebo prostě jen na takové to každodenní vyfešákování, tak určitě nahlédněte k Pawsome.cz. Navrhují a šijí naprosto originální šátky a další kousky pro všechny psí modelky a modely.

Procvičení mozkových závitů

Máte rádi hlavolamy? A víte, že existují i psí hlavolamy? No, možná se u nich chlupáči trochu potrápí, ale odměnou jim budou ukryté pamlsky. Psí hlavolamy Doglog rozvíjejí myšlení, udržují psa v dobré kondici a oddalují senilitu. Hlavolamy jsou určeny pro řízenou zábavu, proto buďte se svým pejskem a pomáhejte mu v řešení, upevníte tak váš vztah.

doglog

Zdroj: www.doglog.cz

Relax i pro chlupáče

Vy si určitě občas dopřejete relaxační masáž nebo péči v kadeřnictví. A to samé můžete zařídit i svému psímu kamarádovi. Poohlédněte se po psím salonu ve vašem okolí a vyberte procedúru, kterou si váš pejsek náležitě užije. Může se jednat o umytí a úpravu srsti nebo drápků. Také existují speciální centra, kde můžete svému psovi dopřát masáž nebo fyzioterapeutickou prohlídku.

Přejeme vám hlavně klidné prožití vánočních svátků a užijte si i se svým pejskem spoustu společného času a procházek.