Vánoční dárky pro psy

Vánoce se rychle blíží. Je to čas radosti, vánočního pečení a zdobení vánočního stromku. Vánoční svátky nejsou jen příležitostí k obdarování rodiny a přátel, udělejte radost i svým chlupatým kamarádům a vyberte včas vhodné dárečky.

vanocni-darky-pro-psy

5 tipů na dárky pro psy

Připravili jsme pro vás pár nápadů, co by mohlo právě vaše pejsky potěšit. I když víme, že velkou radost budete mít i vy - páníčci!

  • Stylový a pohodlný obojek

Pokud chcete hýčkat nejen svého psa, ale i sebe, kupte mu obojek. Po výběru správné velikosti to bude určitě ten pravý dárek, který využijete dnes a denně při vašich procházkách.

psi-obojek

 

Máte doma psího milovníka vody? Pak ho jistě potěší míček, který se nepotopí. O zábavu budete mít postaráno. Je vyroben z čistě přírodního netoxického kaučuku ve 4 různých barvách.

micek-pro-psa

Krásné a pohodlné matrace pro pejsky, kteří rádi leží na rovném a měkkém povrchu. Vybrat můžete i deku, kterou snadno složíte, takže je ideální i na cestování jako pelíšek do boxu nebo klece.

Má váš mazlíček už pelíšek proležený a zničený? Pak je jasná volba vánočního dárku nový pelech! V naší široké nabídce si vyberete ten správný, nezapomeňte, že pelíšek by neměl být pejskovi těsný, aby se v něm mohl uvelebit dle vlastních představ.

pelisek-scott 2

  • Chutný dárek

Pokud je váš pes labužník, potěší ho pod stromečkem pamlsky. Na výběr máte např. pamlsky z bůvolí kůže, masové pamlsky, hypoalergenní pamlsky, dentální a jiné.

 

Co si myslíte o vánočních dárcích pro domácí mazlíčky? Máte vlastní tipy?

Další tipy, čím potěšit o Vánocích

  • Nezapomeňte na pejsky v útulku, můžete jim přinést něco dobrého k jídlu (granule, pamlsky, konzervy) nebo přispět finanční částkou na jejich péči. Pokud máte děti, můžete s nimi vyrazit do místního útulku a vzít vyvenčit pejska nebo je zapojit do prospěšných aktivit.

  • Dlouhá aktivní procházka je zaručeně nejlevnějším dárkem, protože nic nestojí - jen váš čas. Není nic lepšího, než dát svému psovi trochu společného času. Vezměte rodinu a svého psa na pořádně dlouhou vánoční procházku. Bude to ten nejlepší dárek, zvláště pokud jste zaneprázdněni a netrávíte se svým psem každý den tolik času, kolik byste chtěli.

  • Pokud se ve stravě psa vyhýbáte obilovinám nebo máte psa, který je extrémně masožraví, připravte domácí pamlsky ze sušeného masa. K sušení je vhodné jakékoli libové maso a mnoho drobů. K sušení můžete využít běžnou troubu nebo sušičku na ovoce a houby. Po usušení, nakrájení masa na malé pamlsky a zabalení do stylové  krabice je dárek pro vašeho psa připraven.

 

Doufáme, že vám naše tipy líbily a že na Štědrý den svého pejska potěšíte dárkem, který ocení!