Holínky nejen do lesa – úžasné TwoTracks vás v mokru nenechají!

Vzpomínáte na dětská léta, když bylo po dešti? Nebylo nic lepšího, než se nazout do holínek a vyrazit ven. Vše bylo dovoleno. Skákat do kaluží, pobíhat po mokré louce nebo se vydat na dobrodružnou výpravu do lesa. A co bylo hlavní - nohy zůstaly v suchu!

Díky holínkám TwoTracks si můžete toto vše zopakovat a ještě zažít mnoho dalšího. Nohu budete mít jako v peřince a mokro vás na 100 % neohrozí.

Můžou být holínky hezké?

Můžou! To vám slibujeme. Možná vás od nošení holínek odrazuje jejich vzhled - některé holínky nejsou výstavním módním kouskem. Na druhou stranu, holínky do města jsou krásné a designové, ovšem funkčnost pokulhává. My našli holínky TwoTracks, jež splňují podmínky, které si všichni klademe. Zajistí vám pohodlí a ochranu před mokrem, kterou od holínek vyžadujete, a jejich módní vzhled je velkou předností. 18553022_1528088190548744_941212855_o

Skutečně udrží vaše nohy v suchu

Tajemstvím dokonalé funkčnosti těchto univerzálních holínek je použitý materiál. Podkladovou vrstvou je neopren, který zajistí dokonalou ochranu před mokrem a vlhkem. Navíc v botě udržuje stabilně teplo. Můžete si být jisti, že vám nohy nebudou mrznout až do -15 °C. Takže celodennímu sáňkování ve sněhu nic nebrání.

Pohodlí především

Nemusíte se bát ani delších procházek. Nohy vás určitě bolet nebudou. Odnímatelná stélka v holínkách se přizpůsobí vašim nohám a zajistí maximální komfort. Díky speciální technice šití nemají tyto boty žádné vnitřní švy v oblasti paty, které by vás mohly tlačit nebo nějak jinak obtěžovat.

18579090_1528088410548722_1927964867_n

Holínky i do města

Říkáte si, že holínky jsou dobré tak akorát do lesa? Holínky TwoTracks vás přesvědčí o tom, že tomu tak není. Jednou je vyzkoušíte a rázem z nich budou i holínky do města. Okusíte pohodlí, která vašim nohám poskytnou a budete je nazouvat častěji a častěji, což ocení především váš pejsek. Znáte to, když na vás váš mazlíček dělá psí oči a vám se prostě ven vůbec nechce? Tak teď už vám nic nebude bránit. Jednoduše vklouznete do holínek a navzdory jakémukoliv počasí si užijete dlouhou procházku.

Dámské holínky září různými barvami a skvěle doplní váš outfit při každodenních procházkách i delších výletech.

A teď už žádné dlouhé rozmýšlení. Jaro se kvapem blíží a mokro či bláto bude všude, kam se podíváte. Holínky TwoTracks vás v tom při venčení nenechají!