Luxusní značka Bowl&Bone Republic je tady!

Může se snadno stát, že pelíšek, miska nebo postroj pro vašeho psa budou nejvíc designovým kouskem ve vaší domácnosti. Luxusní značka Bowl&Bone Republic to rozhodně dokáže zařídit. Pokud jste milovníky originálního čistého designu, potěší vás každý kousek, který na e-shopu PeliskyDog najdete!

Vůbec to není tak, že podobné krásné a navíc vysoce kvalitní věci mohou užívat jen psi s příjmením Aniston nebo Hilton J. Jsou dostupné pro všechny majitele psů. Značka Bowl&Bone Republic vznikla z opravdové lásky a přátelství k našim čtyřnohým mazlíčkům.

bowl-bone-postroj

Proč nás značka zaujala

Její tvůrci do všeho, co vyrábějí, vkládají celé srdce a pečlivě dbají na každý detail. Nabízené produkty jsou především elegantní a stylové, aby uspokojily přání i náročných klientů. Stále hledají nové a zajímavé nápady, kterými zpříjemní každodenní život nám i našim psím mazlíkům.
Za celým světem Bowl&Bone Republic stojí ambiciozní, mladá a krásná Dominika Różniak, která se rozhodla nabídnout všem stylové doplňky pro malá a střední psí plemena od hraček přes postroje až po široký výběr pelíšků a matrací pro naše psíky.

Pro milovníky matrací je na výběr hned několik možností a typů. V B&B mysleli opravdu na každou příležitost. Budete s pejskem často cestovat a nebo se jen chystáte na návštěvu, ale chcete vzít podložku k odpočinku s sebou? Doporučujeme Vám snadno sbalitelnou podložku Loft.

Doma oceníte pelíšky s okrajem, kde se rád schoulí každý malý pejsek. Použité materiály na pelíšcích jsou především praktické na údržbu, ale ani design není opomenut.

Náš tip: Pelíšek Dreamy bude vyhledáván všemi Vipety, kteří milují teplo a rádi se zachumlají.

 luxusni pelisek pro psa dreamy

A co hračky? Bez těch se přece neobejde žádný pejsek. Žádné „hryz“ a ve vteřině je hračka ze supermarketu na cucky. Hračky pro psy z dílny B&B navrženy tak, aby si s nimi každý psík užil hodiny zábavy. Za zmínku stojí sobík Toffi, který se stal nejoblíbenější hračkou po celý rok.

Až půjdete spolu ven na procházku, zachovejte si styl B&B. Nabízené postroje si díky provedení zamiluje každý. Tyto postroje pro malé psy jsou lehké a především praktické.

Bowl&Bone Republic je senzační, skvělý, báječný, krááásný… Pardon. My jsme se zkrátka zamilovali! Zamilujte se taky.