Filmy pro milovníky psů

Máme tu podzim a s ním i delší večery, chladnější počasí, málo sluníčka. Pojďte se zachumlat pod deku a zapnout si hezký film o psech. A dívat se může i váš chlupáč z pohodlí svého pelíšku!

sledovani-filmu

Doporučení na filmové klasiky o psech

Každý ví, že pes je nejlepším přítelem člověka. My vám přinášíme tipy na nejzajímavější a nejznámější filmy o psech, které můžete přidat na svůj seznam na dlouhé podzimní večery. 

101 dalmatinů

Dobrodružný / Komedie / Rodinný
54 % na ČSFD

Jak název napovídá, hlavními psími hrdiny jsou dalmatini. Psí rodiče mají spoustu starostí se svými štěňátky, kterých je dokonce 99 a které unesla krutá Cruella De Vil. Nemá s nimi zrovna radostné plány - chce z nich totiž udělat… kožich! Film je docela starý, ale zábavná dobrodružství a zvraty, které ukazuje rozesmívají děti i dospělé dodnes.

Beethoven

Komedie / Drama / Rodinný
59 % na ČSFD

Rodinný film z roku 1992 není asi nikomu cizí, nezbedný bernardýn Beethoven vždy dostane sebe a své blízké do problémů! Film byl tak úspěšný, že Beethoven 2 byl uveden jen rok po premiéře, následovaný dalšími čtyřmi v následujích letech, z nichž poslední byl uveden v roce 2008.

Celá série Beethovena je mimořádně pěkná rodinná komedie, která stojí za podívanou. Zlepšení nálady zaručeno!

beethoven-film

Zdroj: www.csfd.cz

Lassie

Rodinný / Dobrodružný / Drama / Komedie
57 % na ČSFD

Úžasný rodinný film o mimořádné lásce a oddanosti, kterou mezi sebou mohou lidé a pes navázat. Hlavní postavou je krásná kolie jménem Lassie, která se neváhá vydat za obrovským dobrodružstvím, aby byla na Vánoce zpět u své milované rodiny. Celý film je protkán dechberoucími záběry skotské a irské přírody.

Scooby Doo

Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Mysteriózní
51 % na ČSFD

Tento odvážný psí dobrodruh  je středního vzrůstu s černými fleky a jeho nejbližší přátele Shaggy, Daphne, Velmu a Freda snad nemusíme nikomu představovat! Tato partička se snaží přijít na kloub různým záhadám.

Hačikó - příběh psa

Drama / Rodinný
86 % na ČSFD

Příběh Hachiko - symbol loajality psa je známý všem, dokonce i dětem. Pokud jste tento film ještě neviděli, je právě teď ten vhodný čas. Příběh, i když je jednoduchý, dojme mnoho srdcí - učí o lásce, přátelství, věrnosti a o tom, že pouto, které se vytváří mezi lidmi a zvířaty, může být nezničitelné, a to i po smrti. Doporučujeme si ke shlédnutí vzít spoustu kapesníků - pravděpodobně je budete potřebovat.

haciko-pribeh-psa

Zdroj: www.csfd.cz

Další slavní psi z filmů a televizních seriálů

Bella a Sebastián

Francouzské drama z roku 2013 o osudu malého chlapce Sebastiána a Belly - pyrenejského  horského psa. Film/seriál  má na ČSFD hodnocení 80 %.

Bílý tesák

Dobrodružný film o přátelství chlapce a vlka uprostřed divočiny na Aljašce. Chlapec se snaží najít zlato v nebezpečném Yukonu a splnit tak sen jeho umírajícího otce.

Garfield

Rodinný film, v němž je sice hlavní postavou kocour, ale každý ví, že příběh by neměl ty správné grády bez Odieho psa, s nímž Garfield žije pod jednou střechou.

Hagen

Hlavním hrdinou je kříženec Hagen, který je oddělen od své milující paničky, třináctileté holčičky Lili a musí se naučit přežít bez svého domova.

 

Naše tipy jsme vám napsali a jaký film o psech patří k vašim oblíbeným? Přejeme hezkou podívanou!